Wat wordt er gedaan met uw aanvraag

U krijgt van ons een offerte die over de gehele looptijd de goedkoopste is, DeGoedkoopste.nl doet met regelmaat onderzoek naar de goedkoopste aanbieders van leningen. Offertes worden aangevraagd bij de maatschappijen die tot de goedkoopste aanbieders behoren. In onze vergelijkingen worden nagenoeg alle aanbieders van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten meegenomen, dus ook de rente stunters met aantrekkelijk lijkende aanbiedingen.

Wij verwachten echter wel dat maatschappijen een duidelijk rentebeleid hebben en kunnen aangeven waarop toekomstige rentetarieven zijn gebaseerd. De goedkoopste aanbieder zenden wij als offerte naar u door, als u die accepteert wordt binnen enkele dagen tot een week de aanvraag afgehandeld en kan het aangevraagde bedrag op uw rekening worden bijgeschreven.

 
       
DeGoedkoopste.nl werkt met doorverwijzingen naar site's en adviesbureaus waarvan ze zich overtuigd heeft dat ze volgens de normen van DeGoedkoopste.nl werken. DeGoedkoopste.nl kan echter geen aansprakelijkheden aanvaarden